Aquest Nadal sorprèn amb un detall floral

Maria Fort una dóna apassionada de les flors, emprenedora, creativa, i plena d'il·lusió, ens convida a entrar en el seu racó més especial, la seva botiga, ubicada al carrer Sant Joan, número 22 de Calonge.


Farà catorze anys que va iniciar el seu projecte i ara fa poc més d'un any que es va traslladar a un nou espai, molt més gran i on la llum del dia, fa que tot brilli en un entorn màgic carregat de flors, de colors i sobretot d'alegria.


La Maria va estudiar disseny gràfic a l'Escola d'Art d'Olot; i després va treballar com a dissenyadora en una prestigiosa empresa internacional. Però un bon dia, va iniciar els preparatius del seu casament i aquí és on va veure el seu gran talent, que la va fer formar com a florista. I es va iniciar en aquest món compaginant el disseny gràfic dels casaments i la decoració floral.


Per aquestes festes, Maria Fort ens sorprèn amb un munt de detalls per regalar; podem trobar corones, centres de taula, calendaris d'advent i la caixeta “Marieta”que està tenint molt d'èxit, i un especial “cotillónmolon” per l'últim dia de l'any.


Vols saber-ne més, doncs hauràs de visitar aquest bonic lloc amb encant.

2 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h