Aquest any va de dones pirates!

L'Estartit tornarà a ser territori pirata del 24 al 26 de setembre!


L'Estartit es prepara per acollir del 24 al 26 de setembre de 2021 una nova edició de la Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes.


Aquest any, malauradament tornarà a ser una edició marcada per la COVID-19, però des de l'organització de la fira s’està treballant ja per a poder oferir-vos un programa ben variat, amb algunes noves propostes, sempre seguint els protocols d'higiene i seguretat que marquin les autoritats sanitàries en el moment de la celebració de la Fira, com poden ser grups limi-tats, distanciament, gel, mascareta, inscripció prèvia... Totes aquestes mesures les trobareu al programa de la fira.


En aquesta edició 2021, prendran protagonisme les dones pirates. L'Exposició que trobareu a la sala d'actes de l'Entitat Municipal Descentralitzada us presentarà les figures femenines més destacades de la pirateria, i ja veureu com “les gastaven”.


La programació comptarà, a més, amb diferents actuacions, tallers, desfilades, visites guiades, espectacles, foc, música,... per a fer-vos passar una bona estona a grans i petits.Si voleu saber-ne més, seguiu les xarxes socials de la fira a Facebook i Instagram: @piratesicorsarisillesmedes i anireu descobrint més detalls del programa.

0 vistas0 comentarios