top of page

Ametller Origen ha obert la seva primera botiga aLa Bisbal d'Empordà, en format stand-alone

La companyia d'alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat reforça la seva aposta pel territori amb l'obertura de la seva primera botiga a La Bisbal d'Empordà, ubicada a l'eix comercial de la ciutat.La nova botiga, a més d'oferir una gran varietat de productes frescos, secs, refrigerats i plats cuinats de qualitat, proposa una oferta diferenciadora de la mà de socis locals. El nou espai compta amb el forn de pa Casa Moner i la carnisseria al tall Darder.


Ametller Origen, companyia d'alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, va obrir el passat 15 de desembre la seva primera botiga a La Bisbal d'Empordà, situada al Carrer de l'Aigüeta, 208, just a l'eix comercial de la ciutat. Amb aquesta nova obertura, la sisena a la província de Girona, la companyia té l'objectiu de seguir estenent el seu propòsit de promoure un estil de vida saludable i sostenible facilitant l'accés a una alimentació més saludable, plaent i neta entre la població.


La nova botiga ofereix un assortiment molt ampli de fruites i verdures de collita pròpia, així com productes secs, refrigerats i cuinats de qualitat. Els clients també poden gaudir de la carnisseria al tall Darder i el forn de pa Casa Moner. De nou, la companyia continua la seva estratègia comercial d'apostar per socis locals per gestionar aquests dos espais.«Com a capital del Baix Empordà, la Bisbal és un punt geogràfic molt important, a més de ser una ciutat amb una gran tradició comercial, i en la qual volíem tenir presència», ha explicat el conseller delegat i cofundador d'Ametller Origen, Josep Ametller.


«Aquesta botiga té un format stand-alone i ofereix un pàrquing gratuït als clients perquè puguin fer la compra.“Ens volem convertir en un pol d'atracció per a tots els baix-empordanesos que basen la seva alimentació en productes frescos i oferir-los un nou espai on poder fer la compra completa», ha afegit Ametller.

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page