Adjudicats els divuit premis de la quarta edició de la campanya "Gran sorteig de Nadal"

Ha tingut lloc la tria de les 18 butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; i l’alcalde, Maurici Jiménez; en un acte obert al públic i davant de notària, per certificar la validesa de la tria entre les més de 33.000 butlletes participants, totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya.
L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Kia Stonic i també en milers d’euros en regals (aportats pels comerços i serveis que hi participen) ha estat Jessica Jiménez Martín de Begur, amb la butlleta número 32.454 lliurada al restaurant-pizzeria La Riera. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica tot terreny i un conjunt de regals ha estat per a Susanna Carreras Miralles de Vilassar de Mar, amb la butlleta 2.979 lliurada a la botiga Marco Polo.


Com a novetat d’enguany s’amplia el nombre d’afortunats amb el Tercer Premi, d’un a setze per incrementar així les opcions i l’atractiu del concurs. Els guardonats amb un lot de productes són: Nerea Villà Verdugo de Sant Antoni de Calonge (núm. 25.905 · PP’s Park), Noemí Segura Martínez de Sant Feliu de Guíxols (núm. 189 · Essencials), Imma Pou de Castell d’Aro (núm. 10.120 · Fils i Colors), Angustias Duran Huertas de Banyoles (núm. 32.173 · Angelo Lucchini), Lariviel Castaño de L’Escala (núm. 10.723 · Top Gift), Maria Mendiola Martínez de Platja d’Aro (núm. 11.129 · Carnisseria Arnall), David Martín de Girona (núm. 26.994 · Mar Franc), Esther Lozano Sánchez (núm. 11.204 · Coco Woman), Lluís Adroher Pagès de Llagostera (núm. 5.808 · Intersport), Mercè Reig Noguer de Cassà de la Selva (núm. 8.714 · Regal’Aro), Pablo Rodríguez de Palamós (núm. 37.241 · Carnisseria Méndez), Isabel Fernández de Sant Feliu de Guíxols (núm. 6.480 · Obsessione), Lemy De Goede de Sant Antoni de Calonge (núm. 1.862 · Martí Coll), Roser Roura Igartua de Barcelona (núm. 0824 · Mama Oso), Juani Pascual García de Palafrugell (núm. 19.059 · La Tagliatella) i Mònica Ramos (núm. 35.850 · La Casa de las Carcasas).


Des del 30 de novembre de 2019, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins ahir 4 de gener al migdia, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels tres premis del sorteig realitzat avui. Simultàniament, el vehicle s’ha exhibit a la Plaça de l’Ajuntament. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració d’Empor Speed.


Amb el sorteig d’aquest migdia gairebé es posa punt i final en el programa d’activitats de Nadal al municipi, tot i que encara resten per avui el Campament Reial a la Plaça dels Estanys (16-20 h), i la Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro (18 h) i Castell d’Aro (20 h); i encara es pot gaudir de la Pista de Gel instal·lada al Parc dels Estany de Platja d’Aro avui diumenge (11-18 h) i demà dilluns 6 de gener (11-21.30 h).També demà dilluns, darrera oportunitat per gaudir del túnel de llum amb espectacle musical al carrer Miramar de Platja d’Aro (18.30 h, 19 h i 19.30 h) i de les exposicions de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i Antic Casino de Castell d’Aro (17-21 h).


Tornar a notícies

24 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo