7a edició de la Fira ExpoHàbitat

La fira tindrà lloc els pròxims dissabte 9 i diumenge 10 d'octubre, al Palau Firal de Sant Antoni.L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, mitjançant la regidoria de Promoció Econòmica, organitza la 7a edició de la Fira ExpoHàbitat, que es portarà a terme el cap de setmana del 9 i 10 d'octubre, de 10 a 20 hores, al Palau Firal de Sant Antoni.


La fira, ja és un referent a la comarca dins del sector de l'habitatge, ofereix la participació a totes les empreses i entitats amb una activitat econòmica relacionada amb l'habitatge, donant com a prioritàries les empreses del municipi i del seu entorn més proper.


Els visitants trobaran noves possibilitats de negoci i les noves professions que esdevenen com a garanties de futur, així com les més destacades novetats del sector de la construcció, la rehabilitació i una oferta immobiliària; sense oblidar les empreses de servei de jardineria, decoració i altres qüestions. La Fira ExpoHàbitat va destinada a: empreses mediambientals, de construcció, sobre sostenibilitat, d'arquitectura bioclimàtica, d'energia renovable, immobiliàries, sector assegurances, de rehabilitació, amb nous materials de construcció, de jardineria, de decoració, dedicades a exterior (piscina), sanitàries (plagues, mascotes, accidents domèstics...), legals o financeres i una zona especial dedicada a petits autònoms (arquitectes, fusters, electricistes, artistes, lampistes...).


Més informació i reserva d'estands: fira.expohabitat@gmail.com Gisela: 697.54.69.03 Ricard: 630.91.57.47 Més informació: www.calongeisantantoni.cat


1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo