top of page

28a edició dels premis llapis de Sant JordiEl certamen literari infantil i juvenil de Pals

Un any més, Pals celebrarà els Premis Llapis de Sant Jordi, un espai de trobada i reconeixement de la creativitat literària dels infants i joves del poble. Els guardons es lliuraran el 23 d'abril, a les set de la tarda, a Ca la Pruna, després que un jurat especialista en ensenya-ment i cultura decideixi quines han estat les millors candidatures.


Les obres premiades seran llegides per la persona autora o por un/a rapsode. Els treballs candidats hauran de presentar-se abans del 31 de març al web de cultura de l'Ajuntament, i hauran de complir amb els requisits que determinen les bases, que les trobareu adjuntes a la notícia.


Cada participant només podrà presentar una obra, que entrarà en una de les tres categories disponibles: infantil, juvenil i adults. En el cas d'adults, hi haurà dues modalitats: poesia i prosa.


En les altres categories les obres presentades poden ser d'ambdues modalitats indistintament. A infantil, només s'acceptaran treballs de l'alumnat empadronat a Pals o escolaritzat a l'escola Quermany.


El tema de les obres és lliure, però les creacions han de ser inèdites i mai premiades.


Els premis infantils consten d'un llibre, un llapis i vals de 20 o 15 €. En la categoria juvenil també hi haurà un llibre i un llapis, però el val serà de 40 €. I per a cada modalitat d'adult, la persona guanyadora s'endurà un llapis i 300 €.




6 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page