Detinguts dos motoristes que portaven 4,7 quilograms de marihuana al Baix Empordà


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 5 de desembre, a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), dos homes de 29 i 32 anys, de nacionalitat holandesa i amb domicili a Lloret de Mar (La Selva), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar cap a les tres de la tarda del mateix dia 5 de desembre quan una patrulla de trànsit estava fent un control dinàmic per la carretera C-31, al terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

Cap al punt quilomètric 312 dues motocicletes van avançar el vehicle policial superant el límit de velocitat i, a més, una d’elles circulava amb un tub d’escapament que feia molt de soroll.

Els agents van indicar als dos conductors que seguissin el vehicle policial però els motoristes, en veure les indicacions, van sortir de la via i es van incorporar a la GIV-6621. En aquell moment els dos homes van començar a conduir sense respectar els senyals del trànsit i a gran velocitat, per fer-se escàpols.

Al cap de dos quilòmetres, els mossos van aturar i identificar els dos motoristes a la mateixa via, dins el terme municipal de Sant Feliu de Guíxols.

En escorcollar-los van veure que sota del seient d’una de les motos hi havia una bossa amb 2,3 quilograms de marihuana i dins d’una motxilla de grans dimensions que l’altre motorista portava a l’esquena, 2,4 quilograms més de droga.

Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els detinguts, que no tenien antecedents, van passar el dia 7 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Tornar a notícies

#Mossos #SantFeliudeGuixols #PoliciaLocal

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h