Calonge i Sant Antoni encén les llums de Nadal


Aquesta tarda ha tingut lloc a la Sala Fontova de Calonge l'encesa de les llums de Nadal, a càrrec de l'alcalde del municipi, Miquel Bell-lloch, i Cèlia Guixeras, de Calonge, Comerç i Empresa. Aquesta activitat ha anat precedida d'un espectacle infantil i el punt i final l'ha posat una tassa de brou i de vi calent que s'ha repartit a cadascun dels assistents. L'encesa de llums, organitzada per Calonge Comerç i Empresa, dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques d'enguany organitzades conjuntament per la Unitat de Promoció Econòmica i les associacions de comerciants del Calonge i de Sant Antoni.

Aires de Nadal a Sant Antoni

El cap de setmana del 14 i 15 de desembre Sant Antoni acollirà una activitat nova, Aires de Nadal, que durant dos dies presenta una proposta d'activitats lúdiques per a totes les edats. Aires de Nadal tindrà la plaça de la Llibertat de Sant Antoni com espai central, on durant tot dissabte i diumenge fins a migdia hi haurà jocs tradicionals per a totes les edats, un trenet nadalenc i un inflable. La tarda de dissabte Aires de Nadal també programa una cercavila i un espectacle de foc, així com un concert de nadales a càrrec de la coral Harmonia Antoniense i una xocolatada popular. La tarda de dissabte es tancarà amb una botifarrada i un concert solidari a càrrec de Trinomi de Barres en benefici de l'Oncolliga Girona. Diumenge al matí Aires de Nadal acollirà una cercavila de la Colla Gegantera de Calonge, un taller de bastons per cagar el tió i un Cagatió gegant. El punt i final a Aires de Nadal el posarà la representació de l'obra "No et vesteixis per sopar, de Marc Camoletti a càrrec del grup de teatre Paranys, en el marc de la segona edició del Concurs de Teatre Amateur Arturo Mundet que organitza la Germandat Aturo Mundet de Sant Antoni.

Vila de Nadal a Calonge

El cap de setmana del 21 i 22 de desembre serà el torn de Calonge Vila de Nadal que transformarà el centre històric en un parc infantil i nadalenc a cel obert. Enguany, Vila de Nadal tindrà cinc espais repartits pel centre històric de Calonge. A l'escenari de la plaça Major s'hi organitzaran activats com espectacles infantils, el Cagatió Gegant, una cantada de nadales amb Fusions Grup Vocal, o bé, una activitat que permetrà als infants amanyagar a xais. Un altre espai, el Parc Infantil Nadal de la plaça Concòrdia, comptarà amb una vintena de jocs gegants per a totes les edats i altres atraccions com tobogans o llits elàstics, i un racó pels més petits per jugar i pintar. Al carrer de la Rutlla, ambientat amb carruatges de patges i cavalls, hi tindran lloc diferents tallers com el d'elaboració de marcs de fotos, imans, manualitats per parar la taula i un taller de bastons per fer cagar el tió. La plaça de la Doma, on s'instal·larà un inflable pels més petits i tallers de maquillatge, es complementarà amb el cinquè espai situat al carrer d'Àngel Guimerà: el Mercat "Nadal Gourmet". Dins d'aquest últim espai hi haurà tot de paradetes de Nadal amb productes especials i productes tradicionals de la terra.

Tornar a notícies

#santAntonideCalonge #Calonge #nadal

5 vistas0 comentarios