Un conductor begut s’estampa en l’encreuament de Tamariu per anar al Far de Sant Sebastià


L’accident va tenir lloc quan un vehicle va sortir de la via en la cruïlla de Tamariu per anar al Far de St. Sebastià i es va estampar contra el voral. El cotxe no només va quedar destrossat en la seva part frontal sinó que també es va encendre i va quedar envoltat de flames. El conductor, que anava begut i va donar positiu en el control d’alcoholèmia va patir ferides lleus i està fora de perill. En el control realitzat va donar una taxa de 0’90, índex molt superior al permès per posar-se davant del volant, que és de 0’25. La ràpida presència dels agents de la Policia Local ha estat clau per evitar mals majors en aquest accident.

Cal recordar que els propers dies són dates on la Policia Local reforça més els controls d'alcoholèmia, bàsicament per l'acumulació de sopars i dinars relacionats amb les festes de Nadal. Per aquest motiu cal extremar la precaució al volant i evitar agafar el cotxe si no s’està en plenes facultats.

Tornar a notícies

#Palafrugell #PoliciaLocal

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h