Es presenta el llibre "Els colors de la mirada"

Actualizado: 13 de dic de 2019


L'equipament cultural i patrimonial de la Capella del Carme, va acollir dissabte passat 30 de novembre, la presentació del llibre "Els colors de la mirada. L’art com a materialització de la mirada de la gent de Palamós", treball guanyador de la 9a edició de la Beca Cooperativa La Equitativa (2017-2018), que organitza el Servei d'Arxiu Municipal de Palamós.

Aquesta publicació presenta un estudi sobre el sentiment d'identitat de la gent de Palamós i en relació als elements que conformen el paissatge, vist a través de la mirada dels pintors de l'escola de Francesc Vidal i Palmada.

El llibre resultant d'aquest treball va ser presentat dissabte per la seva autora, la jove palamosina Maria Limeres Llobet, acompanyada de la professora d'Història de l'Art Contemporani a la Universitat de Girona, M. Lluïsa Faxedas.

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, el representant de la Cooperativa La Equitativa, Josep Buxeda; i la regidora d'Arxiu, Maria Puig, van ser presents en aquest acte agraint el destacat treball realitzat, mitjançant el qual es dóna valor al patrimoni artístic local, en especial als treballs dels pintors que han representat en colors la seva mirada sobre la vila.

Tornar a notícies

#Palamós #premis #cultura

3 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h