LA PRIMERA CURSA DE LA DONA DE PALAMÓS RECULL 3.000 EUROS A FAVOR DE LA L'ONCOLLIGA


La primera edició de la Cursa de la Dona de Palamós, celebrada el 20 d’octubre passat, va recollir 3.000 euros a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, entitat dedicada a ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies. L’Associació de Dones de Palamós, entitat organitzadora de la cursa, va fer ahir entrega del xec a la presidenta d’Oncolliga, Lluïsa Ferrer, i a la delegada de l’entitat a Palamós, Hortènsia Doporto, en un acte celebrat a l’Hospital de Palamós. “La veritat és que estem molt contentes, ja que ha sigut la primera vegada que s’ha organitzat aquesta cursa al nostre poble i per nosaltres ha sigut un èxit; esperem aprendre i millorar en pròximes edicions”, va explicar Mònica Agustí, presidenta de l’Associació de Dones de Palamós. Agustí va destacar la resposta del miler de persones que van participar en aquesta primera edició, així com l’ajuda dels voluntaris i la col·laboració dels espònsors. Lluïsa Ferrer, per la seva part, va expressar el seu agraïment pel fet que l’Associació de Dones pensés en l’Oncolliga com a beneficiària d’aquesta primera edició de la cursa i va destacar que, gràcies a iniciatives solidàries com aquesta, l’entitat pot seguir treballant i acostant els seus serveis als malalts de càncer. L’Oncolliga ofereix a Palamós els serveis de suport psicològic, drenatge limfàtic, fisioteràpia a domicili, banc de perruques, estètica oncològica, gimnàstica i marxa nòrdica.

Tornar a notícies

#fundacions #solidari #donacions #esport

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo