Unes 80 persones participen a la primera Caminada en Silenci organitzada per l’Oncolliga a S’Agaró


Una vuitantena de persones van participar aquest dissabte a S’Agaró en la primera Caminada en Silenci organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Platja d’Aro i els propietaris de la Masia Cal Ros. La marxa solidària, amb la qual es van recollir 611 euros, va anar precedida per una sessió terapèutica gratuïta celebrada el dia abans, divendres, i dirigida exclusivament a persones afectades de càncer i familiars.

La Caminada en Silenci va estar guiada per dues psicooncòlogues de l’Oncolliga, Teresa Feliu i Sylvia Miàs, que durant el recorregut van donar algunes pautes destinades a ajudar els assistents a donar-se permís “per sentir i sentir-se”. L’itinerari va començar i acabar a la Masia de Cal Ros, on al final del recorregut els participants van poder gaudir d’un pica-pica i de l’actuació del grup Gospel d’Aro. Els organitzadors també volen agrair la participació de Xantal Carbonell (veu) i Kiku Pau (piano), que van enregistrar una versió de la cançó La Ciutat Alegre, que donava títol a la doble jornada terapèutica. Prèviament, divendres a la tarda, es va celebrar la sessió terapèutica dirigida a afectats de càncer i familiars, en la qual van participar una quinzena de persones. En primer lloc es va celebrar una sessió de focusing, tècnica que convida a experimentar vivencialment el que li passa al cos per sanar les seves emocions. La sessió va anar a càrrec de Núria Agudo i Carme Ventura, també psicooncòlogues de l’Oncolliga. Tot seguit, Laura Garcia, facilitadora de biodansa, va oferir una sessió d’aquesta teràpia, que explora les possibilitats del moviment en un espai vivencial de trobada i escolta.


Tornara notícies

#fundacions #donacions #solidari #esport #SAgaró

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h