Més de 1.200 persones assisteixen durant tot el cap de setmana al Costa Brava Wedding Day


Més de 1.200 persones van assistir durant tot el cap de setmana al Costa Brava Wedding Day. El 24 de novembre va finalitzar una nova edició del Costa Brava Wedding Day, un cap de setmana on La Bòbila de Palafrugell es va vestir de gala per oferir les millors propostes per totes aquelles parelles que es volen casar el proper any, més de 40 empreses del sector serveis per esdeveniments i casaments van participar i col·laborar al llarg dels dos dies.

Dissabte 23 va començar la primera jornada del Costa Brava Wedding Day, una llarga jornada on durant el dia es van fer celebrar diferents ponències relacionades en el sector nupcial. El dia va acabar amb la gran passarel·la inaugural on van participar 7 comerços de l’Associació de comerç Oohx!gen de Palafrugell presentat roba casual i de festa tant per nens, dona i home. La segona part de la desfilada es va dedicar a les noves tendències de moda nupcial pel 2020, un total de 7 botigues de prestigi en moda nupcial a la província de Girona. El gran espectacle de la desfilada va ser l’actuació en viu del duet Tu Música Events vestits amb un prestigiós vestit de la firma Rosa Clarà i Onix Girona. La Bòbila va quedar petita al rebre més de 700 visitants que no es volien perdre aquesta desfilada inaugural.

Diumenge arrancava el dia amb una nova desfilada de moda nupcial, on les botigues Special Novias, Sandra Jordà Wedding Center, Odette Sposi, Scarlatta Complements, Onix Girona i Tracció van oferir les millors propostes pel 2020. Van col·laborar-hi Artiflor, Magda Floristes, Maria Fort Garcia i la perruqueria Bassols 47. Al llarg del dia es van realitzar varies activitats per a tots els assistents, música en viu a càrrec de Gostosso i Double Chick i varies ponències de professionals del sector nupcial. Aquesta tercera edició s’ha valorat com un gran èxit després de la seva finalització, comptant amb l’assistència de més de 1.200 persones al llarg dels dos dies.

Tornar a notícies

#actes #Fires #Palafrugell

7 vistas0 comentarios