Encesa De Llums De Nadal Dissabte 30 De Novembre Amb La Segona Edició Del Túnel De Llum De 60 Metres


Encesa de Llums de Nadal a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró el proper dissabte 30 de desembre (19 h) des del carrer Miramar de Platja d’Aro on s’hi ha instal·lat per segon any consecutiu el túnel de llum de 60 metres amb espectacle musical. Una hora abans i una hora després les bandes musicals d’animació Xaranga Damm-er, Los Labradores i Band The Band es passejaran pels carrers del nucli comercial de la vila. Enguany estrenen o renoven il·luminació o decoració nadalenca dos espais per a vianants propers a les galeries comercials i un tram de l’Avinguda de la Pau de Platja d’Aro, el Parc de Sant Ramon de S’Agaró, i també la Plaça Poeta Sitjar i una zona de la Pujada de l’Església de Castell d’Aro.

El túnel de llum instal·lat al carrer Miramar de Platja d’Aro té un longitud de 60 metres, una amplada de 4 metres i alçada de 8 metres en un muntatge suportat per sis arcs daurats separats entre ells per 12 metres de distància. L’estructura incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts led de 60 metres cadascuna, i també 500 làmpades flash, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel, sempre amb sistema led. Un conjunt que proposa un espectacle de llum i so gràcies a múltiples altaveus, sincronitzant el joc d’il·luminació amb la música de tres populars cançons -renovades en relació a les peces de l’any passat-: All I Want for Christmas Is You de Mariah Carey, Carol of the Bells de David Foster i Dancing Queen d’ABBA que es podrà veure fins al 6 de gener de 2020 en cinc sessions diàries cada divendres i dissabte (18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h, i 20.30 h) i en tres projeccions de diumenge a dijous (18.30 h, 19 h i 19.30 h).

Els 24.000 m2 d’il·luminació nadalenca de baix consum estarà activa enguany un global de 170’5 hores, al mateix temps que també estarà en funcionament el fil musical d’ambientació als carres més comercials del municipi. L’acte d’activació dels Llums de Nadal es va iniciar al municipi el 1996, i els primers anys era apadrinat per algun personatge popular (Jordi LP, Hristo Stoichok, Lorenzo Quinn, Pep Sala...). Des de 2001 s’associa amb una activitat de caire cultural: emissió en directe de programes radiofònics, espectacles nadalencs o actuacions d’estils diversos (Toni Albà, Macedònia, Barcelona, Gospel Messengers, SP3, Pastorets Rock o Cris Juanico).

Enguany es consoliden tres principals novetats estrenades el 2018 en el marc de la campanya d’activitats Cada dia és Nadal a Platja d’Aro. La primera, la pista de gel de Platja d’Aro instal·lada ara la Plaça dels Estanys (sessions de 30 minuts per 4 euros o d’1 hora per 7 euros -és obligatori l’ús de guanys-) amb els següents dies l’obertura: 30 de novembre al 6 de gener (laborables 16-21.30 h i caps de setmana i festius 11-21.30 h). La pista mesura 20 x 15 metres, coberta sota una carpa amb capacitat per a 50 patinadors. La segona, Platja d’Aro Nadal Shopping el cap de setmana 14 i 15 de desembre (11-20.30 h) en un tram de l’avinguda central, una iniciativa de l’Associació d’Empresaris, on en format de fira es podran trobar a peu de carrer regals, alimentació, flors, decoració i gastronomia relacionada amb l’època de Nadal i animació per a totes les edats. La tercera, la programació dues sessions d’activitats familiars a la PlaçaSant Pol de S’Agaró per dinamitzar el nucli els diumenges 15 i 22 de desembre (11.30-13.30 h) amb un taller de sorres de colors i animació musical, i caga tió de Nadal, respectivament.


Tornar a notícies

#nadal #Festes #Platjadaro

3 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo