El Club de Golf Pitch&Putt Palamós fa una donació econòmica solidària a l’Espai de Distribució d


Es tracta d'un total de 500 euros que aquest club esportiu palamosí va lliurar ahir a l'entitat Càritas, que gestiona l'EDA "Albert Castejón", amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Aquests fons econòmics són fruit de la recaptació aconseguida amb motiu de la realització del tradicional Campionat de Golf Platja que es va organitzar el dia 12 d’octubre, i de l'aportació realitzada pel Club de Golf Pitch&Putt Palamós. Càritas destinarà aquests diners a l’adquisició productes, principalment frescos, per l’Espai de Distribució d’Aliments.

L’acte de lliurament del taló es va realitzar al mateix EDA i va comptar amb la presència de diversos representants de les entitats Club de Golf i Càritas, acompanyats dels regidors d’Acció Social i d’Esports de l'Ajuntament de Palamós.

L’Espai de Distribució d’Aliments (EDA)-Albert Castejón, a Palamós, va acollir ahir dilluns 25 de novembre, l’acte de lliurament de la recaptació solidària que el Club de Golf Pitch&Putt Palamós va recollir amb motiu de l’organització del tradicional Campionat de Golf Platja que aquesta entitat va organitzar el dia 12 d’octubre a la platja Gran de Palamós, sumats a l'aportació directa de fons realitzada per aquest club esportiu local.

Es tracta d'un total de 500 euros que el president del Club de Golf palamosí, Francesc Ferrer, va lliurar a la presidenta de Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, Fanny Fuertes, i que seran destinats a l’adquisició productes, principalment frescos, per l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón que aquesta entitat gestiona a la vila amb la col·laboració de l’Àrea d’Acció Social i Cooperació de l’Ajuntament de Palamós.

Aquest equipament social, situat al número 20 del carrer de Mas Guàrdies, dóna servei a famílies de Palamós que requereixen ajuda per cobrir les necessitats bàsiques primàries, aportant-los aliments de primera necessitat, i sota el cribratge tècnic previ realitzat pels Serveis Socials municipals.

L’acte de lliurament dels diners que es va realitzar al mateix EDA, va comptar amb la presència de diversos representants del Club de Golf i Càritas, acompanyats de la regidora d’Acció Social i Cooperació, Chaymae Mechaal; i d’Esports, Joan Barba.

L’objectiu dels Espais de Distribució d’Aliments és avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

Tornar a notícies

#Palamós #esport #donacions #Associació

2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo