“Quan salta l’alarma”, el videoclip de Palafrugell contra la violència masclista


La tradicional encesa d’espelmes del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones celebrada avui ha estat el marc per presentar el videoclip que, des de fa 5 anys, l’Ajuntament de Palafrugell promou per sensibilitzar els joves de la violència masclista.

Aquest any, la cançó ha anat acompanyada de tres murals de tres il·lustradores vinculades a Palafrugell. Així doncs, diferents artistes de Palafrugell han col·laborat per crear un projecte comú contra la violència masclista. Aquesta iniciativa de les Àrees de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament, té com a objectiu promocionar els joves artistes del municipi al mateix moment que es sensibilitza la població juvenil del risc del masclisme i les agressions contra les dones.

“Quan salta l’alarma” de Marina Gil

“Quan salta l’alarma” ha estat la cançó triada aquest any per sensibilitzar els joves de Palafrugell en la lluita contra la violència masclista. Escrita i interpretada per Marina Gil, la cançó parla dels perills del masclisme en una relació i de la importància que té per a la dona acabar-la en el moment que detecta indicis de violència.

Marina Gil és una artista polifacètica, que combina la narració oral i la música amb influències llatines en totes les seves creacions. La cançó ha estat produïda als estudis de Can Genís, seu de l’àrea de Joventut, pel músic Albert Such i ha comptat amb la col·laboració de la banda de percussió Pàtitis i de Cèlia Olivera a la guitarra.

El Punt Òmnia de Palafrugell ha estat l’encarregat de crear el videoclip promocional. La gravació també ha comptat amb la participació de tres ballarines del municipi: Ainhoa González, Mar Madí i Roxana Elena Mereuta.Tornar a notícies

#actes #Palafrugell #solidari

5 vistas0 comentarios