Últimes entrades disponibles pel Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant Antoni


Quan falta menys d'una setmana pel Congrés d'Emprenedoria Alta Mar les inscripcions gairebé estan esgotades. Més de 130 persones ja s'han inscrit per participar en les dues jornades d'aquest esdeveniment, que té un aforament màxim de 150 persones, i les inscripcions per la conferència magistral de Santiago Niño Becerra ja superen les 400 d'un aforament de 500 places. El Congrés d'Emprenedoria Alta Mar encara així la recta final d'inscripcions amb l'èxit de participants assegurat.

El Congrés, que enguany té la innovació com a eix central, tindrà lloc el dijous 28 i divendres 29 de novembre al Palau Firal de Sant Antoni i hi participaran, entre d'altres, la cuinera amb set estrelles Michelin, Carme Ruscalleda, i el popular economista Santiago Niño Becerra. Durant dos dies s'han programat diverses conferències i taules rodones. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar contactant amb viver@calonge.cat o al 972 60 94 11.

El Congrés d'Emprenedoria Alta Mar començarà dijous 28 de novembre a les 9.30 de matí, amb les acreditacions i la inauguració a càrrec de l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, i durant el matí tindran lloc les conferències sobre com promocionar una marca amb microinfluencers, a càrrec d'Òscar Cumí, les innovacions en el sector turístic, a càrrec de Jaume Marín, i dues taules rodones: una sobre els avantatges del model cooperatiu com a forma d'organització empresarial, en la qual hi participaran Albert Riera - director de comunicació de La Fageda, Lluís Jerez, director operatiu de l'Àrea de Client i Soci de Sueara Cooperativa, i Marc Salvadó, president, soci fundador i gerent de La Cooperativa Humanitària. L'altra taula rodona del matí es centrarà en els empresaris que innoven a Calonge i Sant Antoni, en la que hi participaran Clara Esteve, directora d'All that She Loves; Glòria Tort, gerent de Giura i Eric Mañes, CEO de Bravanautic i Turinet Play.

Les activitats del matí acabaran amb la conferència "Creativació, un nou paradigma en l'estratègia empresarial", a càrrec de Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per la Creativació. Després del dinar, la tarda del dijous s'ha programat una activitat d'oci que sota el nom de Música & Vi portarà els participants del congrés al celler Viníric.


Tornar a notícies

#empreses #Calonge #santAntonideCalonge #Fires

4 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo