Begur es converteix en la primera “Vila Marinera” del Baix Empordà


La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat aquest segell turístic al municipi en el marc de l’acte d’entrega de les distincions a barris i viles marines, pobles amb encant i viles amb caràcter, celebrat a Sa Tuna.

La Capella de la Mare de Déu del Carme ha estat l’escenari aquest dimecres 20 de novembre d’un nou reconeixement públic i institucional a la tasca de preservació, dignificació i promoció dels actius patrimonials i recursos naturals del municipi dut a terme al llarg dels darrers anys per l’Ajuntament de Begur.

El municipi ha estat distingit pel Departament d’Empresa i Coneixement i de l’Agència Catalana de Turisme amb el segell turístic de “Vila Marinera”, una certificació que identifica Begur com una de les poblacions del litoral català que conserva viva la cultura lligada al mar, i que per les seves característiques naturals, paisatgístiques i el patrimoni cultural que ha conservat ofereix experiències vinculades a la seva descoberta.

L’entrega d’aquesta distinció converteix Begur en el primer municipi de la comarca del Baix Empordà en ser nomenat “Vila Marinera”. Un reconeixement que per a l’alcaldessa Maite Selva “ens posiciona arreu del país com una destinació de gran rellevància i de màxima qualitat i que, alhora, aposta per un turisme sostenible i d’empoderament dels atractius naturals i patrimonials que atresora el municipi i que donen forma a la identitat i història de la nostra vila”.

Tornar a notícies

#Begur #turisme #premis

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h