Un any més, el Gran Recapte d’Aliments torna a Palafrugell


Palafrugell se suma, un any més, al Gran Recapte d’Aliments previst pels dies 22 (tarda) i 23 de novembre. Enguany, se celebra la 11a edició d’aquesta activitat solidària. Els aliments recollits aniran destinats a ajudar les famílies usuàries del Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell.

Els centres on es recolliran els aliments aquests dos dies són: Supermercats Aldi, BonÀrea, Carrefour, Dia, Esclat, Lidl, Mercadona i Spar. Aquest any, el productes més necessitats són: farina, sucre, cereals, oli, llegums secs, xocolata, detergent, paper de wàter, rentavaixella i gel de dutxa.

Tot i que el Gran Recapte es concentra en dos dies, durant el mes de novembre es seguiran recollint aliments als següents punts de recollida: Carns Halal, Mesquita Al Humma, Gimnàs La Nau, OAC-Oficina d'Atenció a la Ciutadania, Teatre Municipal, àrea d'Educació, Escoles i Instituts de Palafrugell, Biblioteca i Piscina Municipal.

Durant els dos dies del Gran Recapte es necessiten més de 300 voluntaris i voluntàries per cobrir tots els supermercats.

L’any passat es van recollir a Palafrugell més de 20.000 quilos d’aliments i hi van participar 400 voluntaris.

Tornar a notícies

#solidari #donacions #Palafrugell

3 vistas0 comentarios