Els infants de tres anys de Palamós fan la seva primera aproximació al món del teatre mitjançant l&#


Aquesta activitat està inclosa dins la 23a Campanya de Teatre Escolar, que durant aquest curs 2019-2020 permetrà que un total de 1.700 alumnes de les escoles d'infantil, primària i d’educació especial del municipi s'apropin al món del teatre, la dansa o la música.

Avui ha estat el torn dels més petits, concretament 150 alumnes de dos i tres anys del cicle d'infantil, que fan la seva primera aproximació al teatre mitjançant "La casa de les Gorguetes", un espectacle pensat especialment per a ells, i compartint escenari amb els actors i actrius.

La Campanya de Teatre Escolar, dividida en tres trimestres, ofereix un ampli ventall d'arts escèniques, amb l'objectiu de potenciar els hàbits de participació i consum cultural entre els més joves.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i les escoles del municipi organitzen un any més la veterana Campanya de Teatre Escolar, que en aquest curs 2019-2020 arriba a la 23a edició.

Aquesta activitat dirigida a tots els alumnes de les escoles d'infantil, primària i d’educació especial del municipi (d'I3 fins a 6è), un total de 1.700 infants, té lloc al teatre La Gorga, amb l'objectiu de potenciar els hàbits de participació i consum cultural entre els més joves, apropant-los a les arts escèniques com el teatre, la música i la dansa. La proposta cultural de Teatre Escolar es divideix en tres sessions que coincideixen amb els tres trimestres del curs escolar. La primera sessió té lloc durant aquesta setmana del mes de novembre, la segona el mes de gener, i la tercera i darrera, el mes de maig.


Tornar a notícies

#Palamós #nens #cultura

2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo