Palamós rep el reconeixement pel treball realitzat en la recollida selectiva del vidre que ha permès


L'entitat Ecovidrio va lliurar ahir a Girona els premis Bandera Verda destacant les 290 tones de vidre recollides selectivament a Palamós i només durant el període d'estiu.

Aquesta xifra és el resultat exclusivament de la recollida comercial porta a porta que es realitza als establiments del municipi, que enguany ha incrementat el seu percentatge en un 15% respecte a l'any 2018.

El premi atorgat a Palamós el va recollir ahir el regidor de Medi Ambient. Aquest guardó també valora l'increment dels nous establiments d’hostaleria del municipi que s'han sumat al circuit de recollida de vidre, així com les campanyes de conscienciació realitzades.

Palamós ha estat guardonat en reconeixement pel treball realitzat en la recollida selectiva del vidre que ha permès l'increment de les tones reciclades.

El premi ha estat atorgat per l'entitat Ecovidrio que ahir a Girona va distingir aquells municipis catalans, participants en aquest concurs, que han incrementat en volum i qualitat la recollida d'aquesta fracció, destacant Palamós com a tercer municipi de Catalunya amb un increment de recollida de vidre més important, després de Tossa de Mar i Pals.

290 tones i un increment del 15%

En total Palamós ha recollit enguany selectivament, i només durant el període d'estiu, 289.980 kg. Aquesta xifra és el resultat exclusivament de la recollida comercial porta a porta que es realitza als establiments del municipi, que enguany ha incrementat el seu percentatge en un 15% respecte a l'any 2018.

Aquest guardó també valora l'increment dels nous establiments d’hostaleria del municipi que s'han sumat al circuit de recollida de vidre, així com les campanyes de conscienciació realitzades.

El premi atorgat a Palamós el va recollir ahir el regidor de Medi Ambient, Xavier Lloveras, de mà del director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost; i del director General d'Ecovidrio, José Manuel Núñez Lagos.

Tornar a notícies

#solidari #mediambient #premis #Palamós

6 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h