La innovació serà l'eix central del segon Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant


Dijous 28 i divendres 29 de novembre tindrà lloc al Palau Firal de Sant Antoni la segona edició del Congrés d'Emprenedoria, que tindrà com a tema central la innovació, i en el que participaran la cuinera amb set estrelles Michelin, Carme Ruscalleda, i el popular economista Santiago Niño Becerra. Durant dos dies s'han programat diverses conferències i taules rodones. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar contactant amb viver@calonge.cat o al 972 60 94 11.

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Carla Rebull, explica que l'objectiu del congrés és "promoure l'emprenedoria en el nostre territori, oferir un espai de formació i també fer visible el talent local. Enguany la temàtica del congrés és la innovació, perquè pensem que és un dels motors essencials per la creació i el creixement empresarial. Per això també hem volgut donar veu a les empreses de Calonge i Sant Antoni que amb esforç i talent aposten per la innovació. El Congrés d'Emprenedoria Alta Mar situa a Calonge i Sant Antoni com un referent en el món de l'emprenedoria, amb un programa interessant que a més compta amb dos referents remarcables: la participació de Carme Ruscalleda i de Santiago Niño Becerra. El nostre objectiu és continuar impulsant el viver d'empreses Alta Mar com un referent empresarial a la nostra zona".

El Congrés d'Emprenedoria Alta Mar començarà dijous 28 de novembre a les 9.30 de matí, amb les acreditacions i la inauguració a càrrec de l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, i durant el matí tindran lloc les conferències sobre com promocionar una marca amb microinfluencers, a càrrec d'Òscar Cumí, les innovacions en el sector turístic, a càrrec de Jaume Marín, i dues taules rodones: una sobre els avantatges del model cooperatiu com a forma d'organització empresarial, en la qual hi participaran Albert Riera - director de comunicació de La Fageda, Lluís Jerez, director operatiu de l'Àrea de Client i Soci de Sueara Cooperativa, i Marc Salvadó, president, soci fundador i gerent de La Cooperativa Humanitària. L'altra taula rodona del matí es centrarà en els empresaris que innoven a Calonge i Sant Antoni, en la que hi participaran Clara Esteve, directora d'All that She Loves; Glòria Tort, gerent de Giura i Eric Mañes, CEO de Bravanautic i Turinet Play.

Les activitats del matí acabaran amb la conferència "Creativació, un nou paradigma en l'estratègia empresarial", a càrrec de Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per la Creativació. Després del dinar, la tarda del dijous s'ha programat una activitat d'oci que sota el nom de Música & Vi portarà els participants del congrés al celler Viníric.

Inscripcions online obertes

Les inscripcions pel Congrés d'Emprenedoria Alta Mar i per la conferència magistral de Santiago Niño Becerra ja estan obertes. Les places són limitades i cal formalitzar la inscripció (Tel. 972 609411) - viver@calonge.cat.

Tornar a notícies

#Calonge #santAntonideCalonge #empreses

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo