Laia Marull protagonitza Mariana Pineda de Federico García Lorca a l'Espai Ter


L'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí estrena a les comarques gironines una nova versió del clàssic de Federico García Lorca, amb un repartiment de luxe, aquest dissabte 9 de novembre a les 20.30 h. Mariana Pineda, protagonitzada en aquesta ocasió per l'actriu catalana Laia Marull, fou una heroïna de la causa liberal al segle XIX. Neix a Granada l'1 de setembre de 1804 i mor executada per garrot vil, a la mateixa ciutat, el 26 de maig de 1831, a l'edat de 26 anys. Mariana Pineda de Lorca és una obra sobre la joventut, els valors, l'amor i la llibertat. Ens fa còmplices d'una història plena de dignitat i ens transporta al dia d'avui on tots aquests conceptes estan en plena crisi.

Autoria: Federico García Lorca Direcció: Javier Hernández-Simón Interpretació: Laia Marull, Alex Gadea, Aurora Herrero, Oscar Zafra, Fernando Huesca, Ana Azorín, Marta Gómez, Silvana Navas i José Fernández Durada: 110 minuts Llengua: Castellà

Vídeo promocional Mariana Pineda - https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=tPdpDjtvgME

Vídeo recomanació personal de Laia Marull - https://www.youtube.com/watch?v=W2Q_JQAElkw

Més informació i entrades a: www.espaiter.cat

Tornar a notícies

#cultura #musica #festivals #TorroelladeMontgrí

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo