Finalitzen les jornades Palamós Gastronòmic 2019 amb un nou èxit d'activitats i participació


Dimarts es va realitzar la darrera activitat programada dins aquesta 8a edició que durant tot el mes d'octubre ha programat tot un seguit d'activitats que han fet protagonista la gastronomia de la vila.

El programa realitzat ha incentivat enguany el maridatge entre la cuina i la cultura amb una àmplia participació de públic assistent en cadascuna de les propostes realitzades.

Una de les principals novetats d'enguany ha estat l'edició del passaport Gastrocult, el llibret que ha recollit tota l'àmplia oferta d'aquestes jornades, i que ha permès fer un recorregut gastronòmic i cultural pels establiments participants i les activitats organitzades, amb la possibilitat d'aconseguir un destacat premi.

Les populars jornades Palamós Gastronòmic varen tancar ahir la seva vuitena edició, amb una valoració molt positiva tant del bon resultat de les activitats programades, com del nombre públic assistent en cadascuna d'aquestes propostes.

Aquesta iniciativa és organitzada per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós i té com a objectiu donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els àmbits, apropant el públic la cuina i els productes locals, amb una àmplia oferta d'activitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals, que enguany s'han incorporat al programa, potenciant el maridatge entre la cuina i la cultura.

Les propostes han tingut lloc durant tot el mes d'octubre i fins ahir 5 de novembre, que es va tancar aquesta edició amb l'activitat "Gamversus", que es va realitzar a la biblioteca municipal i que va combinar el tast de vins amb la lectura de versos.

Tornar a notícies

#Palamós #gastronomia #premis

4 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h