1.900 alumnes de totes les escoles del municipi participen en el 26è Cros Atlètic Vila de Palamós “4


Aquesta tradicional activitat esportiva i festiva s'ha dut a terme aquest matí al passeig del Mar, on s'han programat un total de dinou curses en tres circuits diferents.

Un any més la prova atlètica ha estat dedicada al reconegut atleta palamosí, Adel Mechaal, que enguany ha pogut estar present a la prova.

Aquest matí (07/11/19) ha tingut lloc al Passeig del Mar de Palamós la 26a edició del tradicional Cros Atlètic Vila de Palamós “4a edició Cros Escolar Adel Mechaal”, organitzat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.

Un any més la participació ha est molt elevada amb un tota del 1.900 atletes, alumnes de tots els col·legis de la vila (escola d’educació especial Els Àngels, Vedruna, La Salle, Vila-romà, La Vila, IES Palamós) i amb edats compreses entre 5 i 17 anys.

Les categories participants (femení i masculí) al Cros han estat les de: caganius, per a infants de 5 anys; prebenjamí; benjamí; aleví; infantil, cadet i juvenil.

Segons la categoria participant s’ha establert el tipus de circuit a utilitzar, realitzant les proves en tres circuits diferents, el circuit “A” de 200 metres, el “B” de 500 i el “C” de 900 metres, que permeten realitzar curses amb distàncies que van des dels 200 metres per als alumnes de P-5, fins als 1.800 metres dels de 3r i 4t d’ESO i batxillerat. Les diferents curses programades, un total de dinou, s’han desenvolupat al passeig del Mar.

Amb l’objectiu de motivar als joves esportistes s’ha establert l’atorgament d’una medalla commemorativa a tots els participants de totes les categories i s’han atorgat trofeus pels tres primers classificats en les categories de juvenil, cadet i infantil.


Tornar a notícies

#esport #Palamós

3 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h