Primera fira de Playmobil de Castell d’aro el llarg cap de setmana 1, 2 i 3 de novembre amb diorames


La Sala Polivalent acull durant tres dies, de l’1 al 3 de novembre, la primera edició de la Fira de Playmobil de Castell d’Aro, organitzada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’entitat Riude&Clicks (riudeclicks.cat) amb la col·laboració d’ERAM Zeta. Es pot visitar divendres 1 de novembre tarda (16-20 h) i durant tot el cap setmana matí i tarda (10-14 h i 16-20 h) amb entrada solidària (2 euros) en favor de l’Associació Viu Autisme. S’hi pot gaudir de l’exposició de diversos diorames, fira del col·leccionisme, activitats familiars -taller stopmotion, taller de pinta cares i dibuixos per pintar-, el concurs Troba el click perdut i exposició infantil de diorames amb guardons per a tots les nenes i nens que hi participin (inscripció prèvia a expoinfantil@riudeclicks.cat).

La inauguració oficial de la mostra és divendres 1 de novembre (16 h) i el lliurament de premis del concurs infantil diumenge dia 3 una estona abans de la cloenda de la fira. En motiu d’aquesta primera edició s’ha elaborat una figura especial en forma de click d’en Xalarí, la mascota del turisme familiar de Castell-Platja d’Aro, que també protagonitza diversos dels dibuixos per pintar que s’ofereixen als visitants. Aquestes joguines són d’origen alemany, de la mà del grup Brandstätter, fundada a Baviera l’any 1876, inicialment dedicada als cadenats, i a partir de 1921 a joguines metàl·liques. El 1954 va passar a elaborar productes de plàstic i va produir els primers Playmobil el 1974 i un any més tard ja es venien arreu del món: de les figures articulades de 7’5 cm se l’han venut més de dos milions de múltiples temàtiques tant actuals (oficis, vacances, hospital, escoles, etc.) com històriques (Egipte, Imperi Romà, medieval, pirates, far west, etc.) i també vinculades a algunes pel·lícules (Spirit, Els Caçafantasmes o el propi film de Playmobil).

a fira esdevé la cloenda de la setmana d’activitats Fem Poble! Festes de Tardor que es va iniciar dilluns 28 d’octubre amb un taller de panellets al Centre Cívic Vicenç Bou i la castanyada popular de Castell d’Aro l’endemà, al Parc de l’Estació amb foguera, tallers de les entitats i l’espectacle infantil Musicirc amb Circ Confetti. Dijous 31 d’octubre a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro hi haurà castanyada popular -cal retirar prèviament els tiquets al Centre Cívic Vicenç Bou o a l’Oficina de Turisme- i tallers de maquillatge i manualitats (16 h), concurs de disfresses (18 h), animació infantil amb Rikus i Els Barretines (18.30 h), actuació d’entitats del municipi (19.30 h) i el 7è Túnel del Terror (20-24 h) -amb servei de bar durant tota l’activitat i botifarrada a vespre-. El mateix dijous Escape Room exterior per a joves: una versió del joc a l’aire lliure pel nucli de Castell d’Aro amb punt de partida des de la Sala Polivalent en tres torns horaris (21 h, 22.30 h i mitjanit) per a noies i nois de 14 a 29 anys (inscripció prèvia). Darrerament, divendres 1 de novembre (16.30-18.30 h) a la Plaça Hipòlit Centeno de Platja d’Aro activitats infantils i castanyada de la Urbanització Dalmau.

Tornar a notícies

#CastelldAro #Platjadaro #Fires

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo