Més de 200 persones assisteixen a la inauguració del ‘Parant Taula’, una iniciativa que enguany ha c


L’exposició temporal ‘Parant taula’ va quedar oficialment inaugurada el divendres passat, i ho va fer amb un gran èxit d’assistència.

Més de 200 persones van acostar-se fins al Terracotta Museu de La Bisbal d’Empordà per veure, en primera persona, el resultat de la iniciativa impulsada per l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, i que enguany ha comptat amb la participació de La Cuina de l’Empordanet. Els visitants van poder contemplar les 20 vaixelles que, durant tres mesos, restaran exposades al museu, i també van descobrir les elaboracions exclusives de La Cuina de l’Empordanet.

Durant l’acte inaugural del ‘Parant taula’ van parlar el director del Terracotta Museu, Xevi Rocas; el president de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, Joan Vilà-Clara; el president de La Cuina de l’Empordanet, Vicenç Fajardo, i l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès. La inauguració de la mostra va concloure amb uns tastets de La Cuina de l’Empordanet, i amb l’actuació musical del duet de cantautors FoGem.

Tornar a notícies

#gastronomia #tradicions #LaBisbaldEmpordà #exposició

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h