La Fundació Vimar visita el local que acollia el Rober Parroquial i Municipal de Calonge i Sant Anto


El vicepresident de la fundació Vimar, Jordi Sistach, i la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Carla Rebull, han visitat el local que acollia el Rober Parroquial i Municipal. Des de l'Ajuntament es vol que aquest local de propietat municipal continuï desenvolupant una funció social, tal i com feia quan era la seu del Rober. El motiu de la visita del vicepresident de la Fundació Vimar és conèixer amb detall aquest espai, per poder valorar els usos i possibilitats que podria tenir. Actualment la Fundació Vimar gestiona a Sant Antoni la Llar Residència La Gavina, que dóna servei a 10 persones, ateses per 6 professionals. Aquesta residència té la seva ubicació en dos pisos cedits per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni l'any 2007.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Carla Rebull, explica que "des de l'Ajuntament fem una aposta perquè aquest local municipal continuï tenint un ús social. Creiem que és important donar suport a iniciatives de caràcter social com la que desenvolupa la fundació Vimar. És per això que hem visitat amb ells aquest espai municipal". Rebull afegeix que "l'objectiu de la visita és valorar juntament amb la Fundació Vimar diferents accions de futur per aquest local que ens permetin mantenir la funció social que desenvolupava".

La Fundació Vilagran Maristany (VIMAR) és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l'any 1999 i que té com a principal objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones que tinguin una discapacitat psíquica i que resideixin al Baix Empordà. Vimar treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar. En el marc d'aquest objectiu VIMAR gestiona 4 residències per atendre les necessitats de persones amb discapacitat psíquica i promoure la seva autonomia, una situada a Sant Antoni de Calonge, una altra a Sant Feliu de Guíxols i dues més a Palafrugell.

El Rober parroquial i municipal es va crear l'any 1993, amb l'objectiu d'ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques i subministrar-los roba, i des de llavors va anar creixent i ampliant el volum de roba que gestionava. Aquest servei funcionava gràcies a la participació de persones que de forma voluntària destinaven una part del seu temps a aquesta activitat. El Rober va tancar les seves portes a inicis d'aquest any, per manca de relleu.

Tornar a notícies

#santAntonideCalonge #Calonge #fundacions #solidari #Associació

11 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h