Més d'un centenar de persones participen a la Festa Motera d'Afatram


Un centenar de persones van participar ahir diumenge a Calonge a la Festa Motera d'inclusió social organitzada per Afatram, que agrupa els pares, mares i tutors de persones discapacitades a la comarca del Baix Empordà. La festa, que es va celebrar a la zona esportiva de Calonge, arribava a l'onzena edició amb l'objectiu de fer propostes lúdiques per a les persones amb discapacitat, i també fomentar la seva participació, fer-los més visibles socialment i facilitar la seva inclusió.

La Festa Motera va tenir lloc a la zona esportiva de Calonge i va comptar amb l'assistència de la regidora de Serveis Socials, Carla Rebull, i del regidor d'Esports, Salvador Miquel. Les activitats van començar a les 10 del matí amb un esmorzar i van continuar amb les passejades amb motos i trikers gràcies a la col·laboració del Motogrup Pirates de Sant Feliu de Guíxols. Durant el matí també hi va haver venda de manualitats, samarretes i motxilles.

La Festa Motera organitzada per Afatram es va cloure amb un pica pica. Aquesta activitat comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, de la Colla Gegantera de Calonge i també del Motogrup Pirates de Sant Feliu de Guíxols.

Tornar a notícies

#Calonge #santAntonideCalonge #baixempordà #Associació #donacions

3 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h