La sala polivalent de la biblioteca de Palamós acull l'exposició col·lectiva de fotografies dels


L’exposició de fotografies dels socis del Cine Club Bahia romandrà oberta al públic fins al 18 de gener, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h.

Després d’aquesta mostra, l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahia de Palamós ja prepara, per a principis de l’any que ve, una nova edició del seu curs de fotografia.

La sala polivalent de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou, a Palamós, acull la desena Exposició Fotogràfica Col·lectiva de Socis de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahia, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Palamós i la col·laboració de l’Associació Gironina d’Entitats Fotogràfiques (AGEF).

L’exposició va ser inaugurada el passat divendres 25 d'octubre, en un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig; del president del Cine Club Bahia, Josep Lois; així com de bona part dels socis d’aquesta entitat local.

Una trentena d'obres de catorze autors

Aquesta exposició fotogràfica mostra un total de 31 obres de diverses temàtiques i tècniques, realitzades per 14 autors tots ells socis d’aquesta veterana entitat local.

La desena Exposició Col·lectiva de Fotografies dels Socis del Cine Club Bahia romandrà oberta al públic fins al dia 18 de gener a la sala polivalent de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou (plaça dels Països Catalans), de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h

#cultura #Palamós #exposició

10 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h