FIRA DE PLAYMOBIL A CASTELL D'ARO


La Sala Polivalent de Castell d'Aro acull durant tres dies, de l'1 al 3 de novembre, la primera edició de la Fira de Playmobil (pdf), organitzada per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i Riude&Clicks (web) amb la col·laboració d'ERAM Zeta. Es podrà visitar divendres 1 de novembre tarda (16-20 h) i durant el cap setmana matí i tarda (10-14 h i 16-20 h). Entrada solidària (2 euros) en favor de Viu Autisme. Hi haurà exposicions de diorames, fira del col·leccionisme, activitats familiars, concurs Troba el click perdut i exposició infantil de diorames amb guardons per als participants (inscripció prèvia a expoinfantil@riudeclicks.cat).

Aquestes joguines són d'origen alemany, de la mà del grup Brandstätter, fundada a Baviera l'any 1876, inicialment dedicada als cadenats, i a partir de 1921 a joguines metàl·liques. El 1954 va passar a produir productes de plàstic i va podruir els primers Playmobils el 1974 i un any més tard ja es venien arreu del món: les figures articulades de 7'5 cm se l'han venut un dos milions de múltiples temàtiques tant actuals (oficis, vacances, ciutats, etc.) com històriques (Egipte, medieval, pirates, etc.) i també vinculades a algunes pel·lícules.

Tornar a notícies

#Fires #cultura #Platjadaro #CastelldAro

3 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo