El Baix Empordà serà present a la Fira de Mostres de Girona amb 33 empreses


Trenta-tres empreses del Baix Empordà participaran a la 58a edició de la Fira de Mostres de Girona, que se celebrarà entre el dimarts 29 d’octubre i el diumenge 3 de novembre al Palau de Fires. El saló multisectorial que organitza Fira de Girona tindrà un total de 381 expositors en un recinte de 45.000 m2 . La fira està inclosa al programa d’actes de les Fires de Sant Narcís i mantindrà els sis dies d’obertura, com l’any passat, quan va aplegar prop de 80.000 visitants.

Es calcula que el 81% d’expositors són fidels a aquesta cita anual i, a més, l’aposta pel territori gironí queda reflectida: el 68% dels expositors són de les comarques gironines i el 32% restant provenen d’altres punts del territori català, estatal i europeu.

Dels 381 expositors, el Baix Empordà hi serà representat amb empreses de 14 poblacions diferents: La Bisbal d’Empordà, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Monells, Begur, Corçà, Fontanilles, Ullà, La Tallada d’Empordà, Forallac, Bellcaire d’Empordà i Serra de Daró.

La Fira de Mostres 2019, situada a la zona del Parc de la Devesa, segueix sent un autèntic aparador on s’hi concentren sectors d’emprenedoria, salut, serveis i turisme (31%); construcció, decoració i reformes (27%); alimentació (21%); industrial i tecnològic (14%), i del motor (4%). El pressupost d’aquest any serà de 520.000 euros.

Tornar a notícies

#Fires #baixempordà #comerç #Girona

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h