Arrenca la ruta gastronòmica Tastaolletes 2019 a la Bisbal d’Empordà


Comença la 9a edició del Tastaolletes, que s’allargarà fins el dia 17 de novembre amb la voluntat d’atreure visitants i potenciar el turisme fora dels mesos estivals. Per participar al concurs només cal votar el tastet, omplint la butlleta que es pot dipositar a les urnes que hi haurà al Castell Palau i a Torre Maria: cal que tingui estampat el segell de cada establiment i qui ho faci pot optar al sorteig d’un vol en globus per l’Empordà per a dues persones.

Un any més els bars i restaurants ofereixen un tastet especialitat de la casa a un preu que oscil·larà entre 4,5 i i 12 euros, i que inclou copa de vi o cervesa. Tots els establiments serveixen els tastets en plats de ceràmica, realitzats per algun dels productors adherits a la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’. A més a més, les pastisseries tindran un tastet dolç especialitat de la casa i a preu tancat de 2 euros.

Cal tenir present que en aquesta edició hi ha més d’una desena propostes gastronòmiques vinculades a restaurants, bars i pastisseries. Els establiments participants són: Hostal Adarnius, Divinum, Restaurant Cafeteria L’Escut, El Toc, Bar Restuarant La Nuca, Forn Marull, Hotel Mar de Tasmània, Absenta i les pastisseries Can Font, Can Massot i Galetes Graupera. Així, en el marc d’aquest concurs Tastaolletes, les persones que facin la ruta gastronòmica podran valorar els tastets degustats i, segons els resultats recollits, es premiarà el “Millor tastet” de l’edició 2019.

Podeu consultar més informació al següent enllaç:

https://www.visitlabisbal.cat/pdfs/agenda/tastaolletes-2019-def.pdf

Tornar a notícies

#gastronomia #LaBisbaldEmpordà

6 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h