SISENA EXPOSICIÓ DE L’ANY AL CASTELL DE BENEDORIENS AMB UNA COL·LECTIVA DEL FONS MUNICIPAL D’ART DEL


Sisena exposició de l’any a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Casell d’Aro, amb una col·lectiva amb 50 obres del Fons Municipal d’Art del període 2011-2019 en pintura, dibuix, ceràmica, escultura i fotografia. Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es pot visitar, en entrada lliure, del 26 d’octubre al 24 de novembre (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-20 h). La inauguració és dissabte 26 d’octubre (19 h) al mateix castell, una construcció medieval, origen de la vila i baluard de la Vall d’Aro, documentada des de l’any 1041. Se’n conserva la part més antiga, del segle XII, i que amb l’església i els carrers del nucli antic de Castell d’Aro, està catalogat com a conjunt com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Gil Granero

Des de l’any 1983 el consistori organitza i presenta exposicions individuals o col·lectives d’artistes contemporanis de tècniques diverses. El Fons Municipal d’Art s’ha anat bastint exclusivament amb les aportacions d’aquests creadors generant una col·lecció eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics. Comprèn un llarg període de l’art català, i també amb peces d’artistes d’àmbit internacional. Centrada en diferents corrents, tant abstractes, com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura.

La mostra d’aquesta tardor recull obres d’Albert Cuevas, Pep Camps, Evarist Vallès, Martínez Tarrassó, Miquel Ribot, Quim Domene, Emili Armengol, Roca Sans, Gómez Ascaso, Isidre Vilaseca, Quimeta Serra, Carmen Sans, Àlvar Sunyol, Carles Bros, Antonio Rojas, Tindaro Calia, Torrent Buch, Robert Llimós, Ivan Morales, Francesc Ruiz, Munuel Christoph Horn, Pilar Esporrín, Sílvia Castell, Silvana Castelluccio, Lluís Vilà, Josep Miralles, Artigau, Gil Granero, Ana Lentsch, Alba Roqueta, Rosa Serra, Xavier Carbonell, Arranz-Bravo, Patricia de Solages, Joan Raset, Vincenzo Carmenati, Quim Corominas, Albert Gonzalo, Xano Armenter, Manel Anoro, Ulrich Zeh, Diego Espado, Carlos Casabona, Richard Vanderaa, Antonio Marqués, Bonacase, Imma Masó, Veiras Manteiga, Antoni Amat i Marc Pujol.

La proposta pren el relleu a les cinc exposicions prèvies de 2019 al mateix espai: Quim Corominas, Albert Gonzalo, Xano Armenter, Manel Anoro i Manel Àlvarez; un cicle que es completarà amb la mostra del 40è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques a finals d’any. Alhora, fins al 2 de febrer de 2020 el Parc dels Estanys és escenari de la mostra d’escultures de gran format de Marzo-Mart, que va prendre el relleu a la proposta anterior protagonitzada per José Luís Pascual. El tercer espai expositiu, la Masia Bas de Platja d’Aro ha acollit dues propostes: les obres guanyadores i finalistes del sisè concurs internacional de projectes fotogràfics Educant la Mirada i la col·lectiva Mira’m, retrats a la col·lecció ”la Caixa” d’art contemporani.

Tornar a notícies

#Platjadaro #CastelldAro #art #cultura #exposició

3 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h