Èxit del 1r Concurs Amateur d'Arrossos Mariners inclòs a les jornades “Palamós Gastronòmic” que


"L'arròs de l'avi Pitu" va ser el guanyador, elaborat, com la resta, perpersones amateurs en l'àmbit culinari. El premi es basa en la invitació a un show cooking a l'espai del Peix per als integrants de l'equip, així com un val de compra per a gastar en el comerç local adherit a l'entitat Fecotur. Les jornades Palamós Gastronòmic seguiran fins a l'1 de novembre, ambactivitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals. Una de lesnovetats que s'inclouen en el programa d'enguany és la 1a Marxa Popular del Vi de Palamós, que tindrà lloc diumenge vinent.

Les jornades Palamós Gastronòmic segueixen plenament actives i ahir diumenge 20 d'octubre varen presentar un altra novetat inclosa dins el seu programa, que durant tot aquest mes d'octubre i fins l'1 de novembre tenen lloc al municipi amb l'objectiu de donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els àmbits, apropant el públic la cuina i els productes locals, amb una àmplia oferta d'activitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals. Es tracta del 1r Concurs d'Arrossos Mariners que va tenir lloc ahir al migdia al passeig del Mar de Palamós i que va reunir nombrós públic. Un total d'11 equips formats per persones amateurs en l'àmbit culinari, i principalment del municipi, varen participar en el concurs. L'organització de l'activitat, l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, els va proporcionar les mateixes quantitats d'oli i d'arròs de Pals per elaborar la seva recepta, i a partir d'aquí cada equip va posar el toc personal en cada cas.

Tornar a notícies

#SantFeliudeGuixols #gastronomia

5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h