Campionat d’Espanya 2019 de Fotografia Submarina: Nafosub foto i Cevisub vídeo


Del 9 al 13 d’octubre va tenir lloc el Campionat d’Espanya 2019 de Fotografia Submarina a les Illes Medes, l’Estartit (Girona).

Fotos: Fedas Imagen

Durant els dies de la competició es van fer les immersions puntuables pel campionat, amb una bona visibilitat que va permetre la realització de fotos i vídeos d’una gran qualitat.

Pel que fa a la categoria Nafosub foto, el pòdium ha estat conquistat per la parella de Castella i Lleó formada per Rafael Fernández i Montserrat Vega amb un total de 95 punts. La segona posició ha estat per Felix Aguado i Teresa Santos, provinents del País Basc, amb 86 punts. Finalment, la medalla de bronze l’han guanyat David Mocholi i Inmaculada Zafra, la parella valenciana que ha aconseguit 66 punts. La competició s’ha desenvolupat gràcies a 18 parelles més de diferents comunitats autònomes, com són Andalusia, Madrid, Catalunya, Murcia, Canàries, València, Castella la Manxa i Lleó, Cantabria i Galicia. Respecte a la parella catalana, formada per Ferran Sánchez i Cristina Molnar han obtingut la novena posició amb un total de 25 punts.

D’altra banda, 11 parelles diferents han participat en la secció de Cevisub video. La parella gallega formada per Jorge Candan i Juan Cuetos han guanyat la medalla d’or amb una puntuació de 468 punts. Els segons han estat els valencians Héctor Ripolles i Lledó Bernat amb 399 punts. Finalment, el bronze ha estat per Andalusia de la mà de Jose C. Rando i Enrique Collado, que han assolit 395 punts. Pel que fa a les parelles catalanes, han participat 3 de diferents. Víctor Sánchez i Nicolás Mesanza que han quedat quarts, sumant 365 punts; Marc Pedrals i Paqui Serra, sisens amb una puntuació de 351,5, i Carles Xifré i Jonathan Jiménez, novens amb 294 punts.

La classificació per federacions ha quedat de la següent manera: en primera posició la Federació Gallega amb 826 punts, la Federació Andalusa ha aconseguit 733 punts assolint, així, la segona posició, i el tercer lloc ha sigut per la Federació Valenciana amb 729 punts. Finalment, el premi de millor assistent ha estat assignat per Lledó Bernat (Valenciana).

Tornar a notícies

#Estartit #IllesMedes #TorroelladeMontgrí #fotografia #cultura

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h