Últims dies per a presentar imatges per al XIV concurs de fotografia Josep Carreras de Begur


La convocatòria restarà oberta fins al 23 d’octubre i els interessats en participar-hi han d’entregar les fotografies candidates, un màxim de dues per concursant, a la sala d’exposicions de les Escoles Velles. Consulta les bases del certamen.

El concurs de fotografia Josep Carreras de Begur encara aquest mes d’octubre la seva fase decisiva. El certamen, convocat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i que enguany encara ja la seva catorzena edició, té aquest 2019 com a gran protagonista el Castell de Begur amb motiu del seu mil·lenari. Per tot plegat, totes les imatges candidates han de tenir com a temàtica aquesta icònica fortificació militar de la vila.

El concurs està dedicat a Josep Carreras (1920-2002) fotògraf per excel·lència de Begur i que representa la memòria gràfica del poble de la segona meitat del segle XX.

Tornar a notícies

#concurs #fotografia #cultura #premis

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h