L’estrena de l’últim film de Woody Allen dona el tret de sortida al Festival Internacional de Cin


L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha inaugurat aquest divendres la cinquena edició del certamen acompanyada del director general de Difusió del Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, Jordi del Rio.

La cinquena edició del Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur- organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme (ACiT Begur) i el Festival Internacional de Cinema de Begur- ja és una realitat. El cicle ha arribat al seu equador amb la celebració de les primeres propostes i amb la inauguració oficial del certamen. Per endavant resta tot un cap de setmana, el 12 i 13 d’octubre, farcit d’activitats a l’aire lliure i al Cinema Casino dirigides als més cinèfils i al gran públic.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, ha estat l’encarregada d’inaugurar aquest divendres el certamen d’enguany. I ho ha fet valorant molt positivament l’arrencada del projecte, agraint a totes les persones i entitats que el fan possible i explicant que “és un orgull per a l’Ajuntament poder estar al costat i donar suport a una iniciativa i a un equip de professionals de primer nivell com el del Festival Internacional de Cinema de Comèdia, que llueixen amb orgull el nom del nostre poble i que són uns ambaixadors de luxe de la nostra vila”. L’alcaldessa ha estat acompanyada durant l’acte inaugural per Jordi del Rio, director general de Difusió del Departament de Vicepresidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi del Rio; els directors del festival, Clara Dato i Santi Lapeira; representants de l’ACiT Begur; i regidors i regidores del consistori begudenc. Al llarg del cap de setmana, a més, també s’espera la presència de figures convidades com el president del Consell de Formació Professional de Catalunya, Fabian Mohedano Morales.

Tornar a notícies

#Cinema #cultura #Begur

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h