L’ESTARTIT ACULL EL PROPER CAP DE SETMANA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE FOTO I VÍDEO SUBMARÍ


L’Estartit es prepara per acollir la propera edició del Campionat d’Espanya de Fotografia i Vídeo Submarí, organitzat per la FECDAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques), la FEDAS (Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques), el CSD (Consejo Superior de Deportes), el CMAS i el Consell Superior de l’Esport, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD de l’Estartit, els Centres d’immersió del municipi, l’Estació Nàutica l’Estartit – illes Medes, el Club Nàutic Estartit i el Parc Natural.

Del 9 al 13 d’octubre de 2019, es desenvoluparà la prova en aigües de les illes Medes, on els participants, provinents de diferents comunitats autònomes, realitzaran la prova per parelles, tant en modalitat de fotografia com de vídeo.

Els guanyadors de la prova obtindran el passaport a participar al campionat del món de la modalitat corresponent.

Tornar a notícies

#Estartit #IllesMedes #TorroelladeMontgrí #esport #premis

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h