S'obre una nova edició de les jornades “Palamós Gastronòmic” que durant tot el mes d'octubre


Coincidint amb l'inici d'aquest mes d'octubre s'ha posat en marxa una nova edició de les populars jornades "Palamós Gastronòmic", organitzades per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, i que fins al dia 1 de novembre, faran protagonista l'àmplia oferta culinària local amb la realització d'activitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals.

Aquestes jornades tenen com a objectiu donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els àmbits, apropant el públic la cuina i els productes locals, i per a poder-ho fer compten amb la col·laboració dels establiments i les entitats comercials i de restauració del municipi.

El programa d'activitats té com a principal referent els menús gastronòmics que presenten els restaurants o bé les tapes elaborades per les tavernes del municipi, amb una àmplia varietat d'oferta que serà present en aquests establiments (32 en total) durant tot el mes. Aquesta activitat culinària es "maridarà" amb propostes lúdiques i culturals com les de demà dijous, amb dos concerts gratuïts de música en directe, a les 20 h, al restaurant La Paki (pg. del Mar); i a les 24 h, al restaurant La Capital (pl. St.Pere).

A banda es destaquen dins la programació gastronòmic-cultural, el concert maridat al castell de Sant Esteve de La Fosca, del diumenge dia 13, a les 12h, i que comptarà amb la participació del grup de violoncels Northen Cellos, combinats amb el tast de vins que oferirà la sommelier Clara Antúnez. Una activitat que aquesta sommelier repetirà el dimecres 16, al Parc dels Països Catalans, a les 19h, i en aquest cas acompanyada del recital poètic amb Esteve Bosch.

Tornar a notícies

#Palamós #gastronomia

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h