32a Festa de la cervesa de Platja d’Aro del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre amb establiments locals


Trentena-dos-ena edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari, a l’inici de la gran avinguda per a vianants davant el Palau d’Esports i Congressos. L’accés al recinte, on hi ha instal·lats els estands i l’escenari és gratuït i s’hi poden tastar una trentena de marques i varietats nacionals i d’importació, i per cinquè any consecutiu també hi participen productors artesanals catalans. Per commemorar més tres dècades de celebració es podrà adquirir la característica gerra de ceràmica (6 euros) i com a novetat d’enguany tota la resta de gots seran reutilitzables, eliminant els de plàstic d’un sol ús: amb la primera consumició cal adquirir directament als estands per 1 euro un got de 33cl o de mig litre que es pot conservar o bé retornar en un espai específic on també s’efectua la devolució de l’import.

Durant set dies, els 25.000 visitants previstos, poden gaudir de la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro. L’Oktoberfest obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada, excepte els diumenge 6 i 13 d’octubre que ho farà a les 23 h. La inauguració és al capvespre de divendres 4 d’octubre amb la tradicional Punxada del Primer Barril. A nivell musical actuaran a l’escenari principal The Country Revival Farmers, Stop 80, La Banda del Drac, Boogie-Woogie, Removida 80, Orquestra Girasol i La Band Gogh; i també ho faran diverses xarangues i grups d’animació Marxa Attacks, Brass The Gitano Band, Bufant Fort Street Band, Zampone Brass Band, Xaranga Damm-er i Cobla Tropic.

Alhora els estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans, tot passant per altres especialitats pròpies de cada establiment. A nivell local hi participen els establiments Don Quijote, La Riera, El Rincón del Sevillano, Las Delicias, Gib’s El Asador i Zsa-ZSa, que tindran preus unificats per als productes més habituals. Els productors artesanals -La Selvaseria i Moska de Girona- tenen llibertat de preus. Es manté l’estructura de les darreres edicions: els estands envolten el perímetre de la Plaça del Mil·lenari i en l’espai central hi ha instal·lades taules i cadires per als visitants, aportades pel consistori. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Plata d’Aro, organitzadora de la festa, també desenvolupa la promoció i difusió de l’esdeveniment amb una campanya publicitària protagonitzada per una imatge amb un cor com a protagonista.

Tornar a notícies

#tradicions #oci #Platjadaro #cultura

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h