El segons congrés dels càmpings gironins reuneix uns 400 professionals del sector turístic


Uns 400 professionals del sector turístic participen en el segon Girocamping Pro, el Congrés Professional del turisme i càmping que es du a terme avui a l’Auditori- Palau de Congressos de Girona. El congrés, organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona, ofereix un programa amb ponències sobre qüestions de gran interès i experts de primer nivell sobre temes que preocupen no només al sector dels càmpings sinó a tot els agents turístics. Els eixos principals de l’edició d’aquest any són el canvi climàtic i el Brexit. Es compta amb 27 empreses participants, un 17% més que l’edició anterior, que se situen al hall de l’Auditori. Hi ha un espai gastronòmic i també es duen a terme activitats de networking.

Cal destacar que en aquest edició augmenta la presència d’empreses internacionals al Congrés amb 7 companyies franceses, el doble de l’edició anterior. A més, es compta amb companyies d’arreu de l’Estat espanyol entre les quals hi ha tres multinacionals . A més, el Girocamping Pro és el primer esdeveniment del calendari europeu del sector on Residènces Trigano presenta els seus nous models de mobilhomes.

La inauguració ha comptat amb la presència del delegat del Govern a Girona, Pere Vila, de la regidora de Promoció Econòmica de Girona i tinenta d’alcaldia , Glòria Plana i del director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Josep Polanco.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona , Miquel Gotanegra, ha destacat durant la inauguració de l’acte la bona resposta que hi ha hagut en aquesta segons edició del congrés que ha superat les expectatives previstes en nombre de participants. “Estem molt contents perquè hi participen professionals de tot el sector turístic. L’objectiu és que el Girocamping Pro esdevingui el congrés de referència del turisme a les comarques gironines i ho estem aconseguint” ha afegit Gotanegra.

El president de l’Associació també ha explicat que l’evolució de la temporada turística d’aquest any obliga al sector a fer una reflexió profunda. S’han detectat canvis en el comportament del sector conseqüència, en part, del canvi climàtic, i cal anar cap a una reformulació i replantejament de les temporades .


Tornar a notícies

#Girona

6 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h