COSTA BRAVA HOTELS DE LUXE FA UNA APORTACIÓ SOLIDÀRIA DE 6.000€ A LA FUNDACIÓ TRESC


Els 17 hotels integrants de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe van entregar el passat dimarts un xec per valor de 6.000 euros a la Fundació TRESC, entitat que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat i amb trastorn mental de les comarques gironines, especialment en la modalitat de treball amb suport.

L'acte de lliurament, que es va celebrar al S'Agaró Hotel Wellness & Spa, va comptar amb la presència de Montse Cardona Iguacen (presidenta), Anna Maria Roca Loubat (direcció) i una gran part dels socis de l'entitat. El senyor Xavier Rocas, com a president de Costa Brava Hotels de Luxe, va ser l'encarregat de fer l'entrega del xec.

Durant l'acte, les representants de la Fundació TRESC van posar en valor, a més de l'aportació econòmica, la col·laboració de diversos socis de Costa Brava Hotels de Luxe que incorporen persones amb discapacitat o amb trastorn mental a les seves plantilles.

L'aportació correspon a una de les accions que Costa Brava Hotels de Luxe fa anualment per atendre a la responsabilitat social corporativa dels membres de l'associació. En anys anteriors va ser atorgat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer, l'Associació Som-Riures Sense Fronteres, l'Associació El Trampolí i a la Fundació Astrid-21.

Tornar a notícies

#CostaBrava #fundacions #Associació #solidari

12 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h