Terra de Trobadors supera els 45.000 visitants i es consolida com la gran festa medieval de Cataluny


Terra de Trobadors, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Castelló d'Empúries, tanca amb èxit la seva XXIX edició. Durant tres dies més de 45.000 persones, principalment un públic familiar, han assistit a l'esdeveniment que es consolida com la gran festa medieval de Catalunya. El bon temps d'aquest cap de setmana ha afavorit la massiva afluència d'espectadors que han 'inundat' els carrers i places de la localitat empordanesa, sobretot les tardes de dissabte i de diumenge. Justament, tots els aparcaments del municipi han penjat el cartell de complert les dues tardes del cap de setmana.

El Gran Torneig Medieval de Cavallers - Memorial Fernando Arnau, el Mercat Medieval i els espectacles davant la Basílica són les propostes que han registrat una major afluència de visitants. En total i al llarg dels tres dies de celebració, Terra de Trobadors ha programat més de 200 activitats per a tots els públics de diverses disciplines com música, dansa, teatre de carrer o circ. De la proposta artística, l'organització ha destacat la millora qualitativa dels espectacles organitzats per les entitats i associacions del municipi i la seva bona acollida entre el públic. En aquest sentit, el director de Terra de Trobadors, Guillem Fernàndez-Valls, ha assegurat que aquesta millora qualitativa està motivada, d'una banda, per la implicació de les mateixes entitats d'oferir una proposta més atractiva i, de l'altra, gràcies a l'assessorament que reben des de fa temps per part de professionals externs de les arts escèniques. Entre les activitats que més han millorat la seva posada en escena hi ha el Gran Torneig Medieval que ha incorporat nous elements que l'han dotat d'una major espectacularitat. Finalment, destacar l'èxit de la primera trobada d'instagramers que ha tingut lloc aquest diumenge organitzada per la comunitat Descobreix Catalunya i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. Prop d'un centenar de persones 'armades' amb les seves càmeres han compartit les seves imatges amb l'etiqueta #terradetrobadors2019 a través d'aquesta popular xarxa social en una iniciativa que ha estat una de les novetats d'enguany. L'organització realitzarà en els dies vinents una primera reunió de valoració que serà l'inici dels preparatius d'una edició molt especial, la XXX, que tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre del 2020.


Tornar a notícies

#Festes #CastellódEmpúries #festivals #tradicions #comerç

0 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h