Swim Out Costa Brava, 6è aniversari del swing a Palafrugell


Del 5 al 8 de setembre s’ha celebrat a Palafrugell el sisè aniversari del festival internacional de swing Swim Out Costa Brava. Amb aquesta nova edició el festival s’ha acabat de consolidar com un dels esdeveniments més importants de l’escena europea del swing, acollint ballarins de tots els continents i amb un nombre en augment d’assistents coreans i estadounidencs.

Les festes d’aquesta edició s’han celebrat per segon any Als Ametllers de Palafrugell, un espai que durant tres nits ha acollit prop de set-cents balladors de Lindy Hop que han ballat a ritme de les reconegudes bandes de swing Hot Swing Sextet i Swing Shouters, ambdues des de França.

A banda de les festes als Ametllers, els assistents també han gaudit de classes de swing amb ballarins professionals de primera línia, un concert de swing al passeig marítim de Llafranc i sortides amb kayak fins a Calella de Palafrugell.

La Costa Brava es converteix en una nova destinació turística, no només per les seves platges i pobles amb encant, sinò també per aquells a qui la música swing i el seu ball, el Lindy Hop, és ja un estil de vida.

Tornar a notícies

#cultura #Palafrugell #esport

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h