La proposta musical de l’Street Jazz Costa Brava a Palafrugell porta fins a 5 concerts gratuïts i a


El cap de setmana del 7 al 8 de setembre tindrà lloc a Palafrugell, una nova edició de l’Street Jazz Costa Brava. D’aquesta manera, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha programat concerts oberts al públic i gratuïts de l’escena catalana amb pinzellades internacionals als espais de la plaça de Can Mario i a la plaça Nova.

La veu de Sophie Grant, dissabte 7 de setembre a les 8 del vespre i, Tonia & The Secret Investiment Feat. Lessus, diumenge 8 de setembre a les 12 del migdia, faran bategar la Plaça Nova a ritme del millor jazz, en el que suposarà el segon cap de setmana de l’Street Festival. Aquesta proposta suposa un preàmbul d’un dels festivals de jazz de més solera del país, el que té lloc a Palafrugell ininterrompudament des de fa 25 anys.

Després de l’Street Jazz Costa Brava, serà el torn dels locals de restauració amb tapes, sopars i copes amenitzats amb actuacions musicals dins l’Off Festival. Aquest tindrà lloc els caps de setmana entre el 14 de setembre i el 5 d’octubre. Tancarà aquesta etapa de concerts de jazz, el 25è Festival de Jazz Costa Brava, que celebrarà aquest aniversari especial del 10 al 13 d’octubre.

Podeu consultar la programació detallada de l’Street Festival, el 25è Festival de Jazz Costa Brava i l’Off Festival al web www.palafrugellcultura.cat

Tornar a notícies

#festivals #cultura #musica #Palafrugell

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h