Nova edició de la "Nit en Blanc" de Sant Feliu de Guíxols, amb més d'una cinquantena d


Aquest dissabte 31 d'agost de 2019 torna, en aquest cas en la seva sisena edició, La Nit en Blanc de Sant Feliu de Guíxols, en la qual els establiments estaran oberts des de la tarda fins la matinada i hi tindran lloc diverses activitats per a tots els públics.

Els visitants s'hi trobaran espectacles, gastronomia, música, activitats infantils i una gran desfilada de moda, com a punt central de l'acte, que tindrà lloc a les 11 de la nit al Passeig del Mar. La implicació del sector comercial, de la restauració i de l'oci local, amb més d'un centenar d'empreses col·laborades i més de cent propostes de diferents formats i durades, faran brillar l'última gran nit d'agost de la Costa Brava.

El catàleg d'accions i propostes per aquest 2019 no pot ser més complet. Només en gastronomia, es trobaran fins a vint propostes variades que s'afegeixen a la ja rica cuina que té Sant Feliu de Guíxols, concentrades en poques hores. S'hi podrà degustar, entre altres, tastets de pernil ibèric de gla, degustacions de sidra, cervesa, braves, formatges, te, mojitos, productes de pastisseria o vins i molts més.

Una quinzena d'espais i propostes faran viure una nit espectacular, per a tots els públics, en especial el familiar. La passarel.la de moda té enguany un protagonisme estratègic ja que es configura com un veritable espai de trobada: els models i les models no només lluiran moda, sinó que hi conflueixen també altres sectors... Els aparadors i balcons ballats ,un dels trets identitaris de la Nit en blanc, repetiran novament enguany.

Com a novetat d'aquest 2019 en destaca el dispositiu de joc, situat a la Rambla, des de les 8 del vespre fins acabar la nit, on les persones que hagin comprat als establiments participants aquell dia, podran anar a provar sort i guanyar un dels premis que cedeixen els comerciants.

La música en viu, un dels principals alicients de la Nit en Blanc, tindrà un paper molt rellevant. Fins a set propostes musicals d'excepció, que començarà amb White Night Songs de Josh Thorne, Xavier Calvet amb la banda, musicals de Broadway, DJ Misslocky, Concert de Nacho Alonso i Marta Rosés, Disco Move It i una música per tancar en forma de comèdia romàntica, com a concert teatralitzat, que porta per nom "Lo tuyo y lo mío", amb temes musicals d'amor com a fil conductor, clouran la nit.

Podeu consultar i descarregar el programa de l'esdeveniment aquí.

http://guixols.cat/images/LIBRITONEB2019_FB.pdf

Tornar a notícies

#Festes #SantFeliudeGuixols

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h