Els dies 14 i 15 de març de 2020 arriba la segona edició de la VolCAT Costa Brava


Després de la seva reeixida primera edició celebrada al març de 2019, la VolCAT Costa Brava torna el 2020 el cap de setmana del 14 i 15 de març. Una prova que recorre els espais i senders més representatius de les comarques de Girona, un territori veritablement singletrack on els amants del mountain bike gaudeixen al màxim i mai s'ho volen perdre.

Les etapes són autèntics festivals per als practicants del XC i el bike-marathon. Sense presentar grans desnivells, els seus recorreguts són una successió contínua de senders espectaculars entre paisatges preciosos típics de mitja muntanya i sense grans dificultats tècniques però amb molt de flow. La VolCAT Costa Brava manté el format de dos dies i amb recorreguts 100% marcats, en què no es necessitarà l'ús de GPS per seguir el traçat, una de les característiques de l'anterior format. Dos dies de competició en cap de setmana, el format és ideal per a aquells que volen començar en el món de les carreres per etapes. L'entorn de la prova també la converteix en un esdeveniment perfecte per acudir en família. D'altra banda, el Club Ciclista Baix Ter seguirà sent l'ànima matter juntament amb Ocisport, del disseny de les etapes i l'organització general de l'esdeveniment. En breu es donarà a conèixer la data d'obertura d'inscripcions amb els diferents formats i opcions de participació. Com ja va passar en la primera edició, la Volcat Costa Brava és l'opció ideal d'entrenament per preparar la que és la seva germana, la ja clàssica VolCAT Festival d'Igualada que se celebra durant la Setmana Santa.

Més informació a http://costabrava.volcatbtt.com/

Tornar a notícies

#esport #CostaBrava #Girona

0 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h