• Ajuntament Santa Cristina d'Aro

L’IL•LUSIONISTA XEVI SERÀ NOMENAT FILL PREDILECTE DE SANTA CRISTINA D’ARO


L’endemà de la celebració de la vintena edició de la Nit d’il•lusió els jardins del Gran Museu de la Màgia es van convertir en l’escenari ideal d’una gran festa d’estiu.

Un sopar sorpresa amb tota regla va ser l’acte principal per commemorar i homenatjar a l’il•lusionista Xevi després de 50 anys de ser guardonat amb el Rècord Guinness i el Rècord Mundial per conduir un cotxe totalment a cegues durant 69 quilòmetres, és a dir des del monestir de Montserrat fins al Saló de l’Automòbil a Montjuïc. Un mèrit que a dia d’avui continua mantenint perquè ningú ha estat capaç de superar la proesa. En el transcurs del sopar al davant del mateix Museu, en una pantalla gegant, es va visionar un video i un passi de fotografies que testimoniaven l’efemèride. L’il•lusionista Xevi va complementar el suport audiovisual explicant experiències i anècdotes d’aquell 25 d’abril de 1969 però també les que va viure quan va repetir la mateixa jugada en diverses ocasions pels carrers més cèntrics de Barcelona, de Murcia, Portugal, Santiago de Cuba,...

Després del sopar, d’entre els 140 comensals -s’hi reconeixien mags, pintors, escultors, dibuixants, escriptors, periodistes, etc.- alguns convidats van voler homenatjar a l’il•lusionista Xevi per mitjà de les seves arts. Entre altres cal destacar el número de foc del faquir Kirman i el parlament de l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Mª Lourdes Fuentes on va expressar públicament la voluntat de l’Ajuntament de la població d’atorgar a l’il•lusionista Xevi la distinció de Fill Predilecte del Poble de Santa Cristina d’Aro. L’acte commemoratiu es realitzarà el dia 31 de gener de 2020 en la festivitat de Sant Joan Bosco, patró dels mags i dels il•lusionistes. Una sorpresa que va ser molt ben rebuda per part de l’il•lusionista Xevi i de la seva família però també de la resta d’amics que els acompanyaven. La nit, vestida d’or, de glamour i d’encaixades de mans i d’abraçades va continuar amb un cremat i amb un seguit de ballables a càrrec del gran cantant Cristian. La festa va seguir fins ben entrada la matinada, per tal de desitjar-li un bon dia d’aniversari.

Record d’un Rècord, 1969-2019 50 anys plens d’història és la nit màgica que la seva família, i en especial la seva esposa Mª Rosa, va organitzar per viure una efemèride única al món des de Santa Cristina.


Tornar a notícies

#santaCristinadaro

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h