Gran èxit del “Summer Street” a Palafrugell


Aquest mes de juliol s’ha dut a terme el "Summer Street", una activitat organitzada per l'Ajuntament de Palafrugell a través de l'equip d'Educadors de Carrer. Durant el mes passat, es van organitzar un conjunt de sortides i activitats realitzades juntament amb diversos col·lectius juvenils del municipi i adreçat a joves d'entre 12 i 29 anys.

A diferència d’anys anteriors, enguany, el gruix de les activitats s’han realitzat a les tardes, exceptuant les sortides. Aquest canvi en l’horari ha facilitat l’increment en la participació dels joves respecte a edicions anteriors. I és que durant aquest mes de juliol aproximadament uns 300 joves han participat de les activitats programades.

Entre el conjunt d’activitats realitzades, els joves han destacat:

Les tardes de rap, aquestes consistien en un parell de sessions on en la primera d’elles els joves, acompanyats d’altres joves del col·lectiu Palafree, aprenien a través del joc tècniques per a la improvisació i la construcció de mètriques. Durant la segona sessió els joves podien mostrar allò après participant d’una “batalla de galls i gallines”, on també hi participaven alguns joves més grans.

Una altre de les activitats destacades per els joves ha estat “el futbol bombolla”, aquesta activitat es va realitzar al parc de la Sauleda on hi acostuma a haver-hi força volum de joves durant tot l’any i encara més a l’estiu. Allí mateix es va realitzar també el cinema a la fresca i la festa de l’escuma, totes dues amb una participació significativa.

Aquesta diversitat en l’oferta d’activitats ha suposat la participació de diversos perfils de joves així com de franges d’edat; des dels més petits amb una festa de l’escuma o les gimcanes a la Punxa, a els més grans amb activitats com les tardes de rap o el cinema a la fresca. Donant així alteratives d’oci per als joves del municipi més enllà de les platges.

Tornar a notícies

#Palafrugell #ciutadania #educació #joventut

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h